Boeing Boeing

Een doldwaze komedie

Het verhaal

Met Boeing Boeing vliegt de avond voorbij. Het is het jaar 1969. Het jaar van de eerste man op de maan. Het jaar dat Lenny Kuhr het Songfestival wint met “De Troubadour”. En Nederland heeft pas net twee jaar kleuren televisie. Ondertussen heeft Boeing de beroemde 747 ontwikkelt. Een vliegtuig dat tot op de dag van vandaag internationaal het meest herkend wordt.

In een fantastisch appartement woont de vrijgezelle Bernard die goed geld verdient in de reclamewereld. Hij is een levensgenieter en heeft zijn zaakjes mooi voor elkaar. Bernard heeft verschillende vriendinnen tegelijkertijd zonder dat zij dit van elkaar weten. Dan is de wereld van de luchtvaart misschien wel de meest ideale omgeving om je geliefden te selecteren? Stewardessen vertoeven regelmatig in het buitenland, zijn redelijk zelfstandig, altijd mooi, daadkrachtig, én onontbeerlijk, gebonden aan strakke vluchtschema’s! Met andere woorden het appartement van Bernard is een paradijsje op aarde!

Totdat een oude bekende verschijnt en de boel danig uit de hand loopt. Bernard dreigt ontmaskerd te worden. Alles moet uit de kast worden getrokken om te voorkomen dat Bernards leventje eindigt in een catastrofe. 

Speellijst

Geen evenementen

Cast

Harrie

Gespeeld door Mike Serverens

Bernard

Gespeeld door Lars Boxelaar

Janet

Gespeeld door Bianca Simons

Heidi

Gespeeld door Tess de Bruin

Gina

Gespeeld door Sabine Salden

Bertha

Gespeeld door Erica Delvos

Creatives

Script

Door Marc Camolleti

Vertalingen

Door Jon van Eerd

Regie

Door Sabine Salden

Producent

Door De Doos

Voorstellingen geannuleerd

22 & 23 september 2023

Met spijt in ons hart moeten we jullie mededelen dat de voorstellingen van “Boeing Boeing” op 22 en 23 september helaas zijn geannuleerd wegens onvoorziene omstandigheden. We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is en bieden onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak dat hierdoor kan ontstaan.

Terugbetaling Tickets:
Alle ticketshouders zullen per e-mail op de hoogte worden gesteld van deze annulering en krijgen informatie over de terugbetaling van hun tickets. We streven ernaar om dit zo snel mogelijk af te handelen, en we vragen om jullie begrip terwijl we dit proces zo vlot mogelijk laten verlopen.

Voor verdere vragen of informatie kun je contact met ons opnemen via info@ticket-box.nl. We staan klaar om jullie te helpen.

Dank jullie wel voor jullie begrip en steun.