De Epische Highland Games!

Spelledag & BBQ

Informatie

De Highland Games vinden plaats op de “Boshoek” van de scouting in Weert, Altweerterkapelstraat 1. De toegang voor de spellendag is helemaal gratis! Maar let op, aanmelden is verplicht.

Wat zijn de Highland Games?
Nou, het is een Schotse traditie waarbij mensen hun kracht en behendigheid laten zien. Denk aan gewichtwerpen, boomstamwerpen, touwtrekken en nog veel meer! Het is een wedstrijd waarbij je je stoer en sterk voelt. Een soort zes-kamp met veel leuke spellen! We hebben aparte activiteiten voor kinderen, zodat zij ook kunnen meedoen en plezier hebben.

Programma
We starten om 13:00 uur en de spellendag duurt tot 16:00 uur. Maar het plezier stopt daar niet! Vanaf 16:00 uur zullen de BBQ-heren het vuur aansteken en starten we met een heerlijk BBQ-menu. Wil je graag mee-eten? Dan vragen we een bijdrage van 8 euro. Bij het aanmelden kun je je menuvoorkeuren doorgeven.

Verzamel je vrienden, familie en collega’s en dompel je onder in de Schotse sfeer tijdens de Highland Games! Bereid je voor op een dag vol adrenaline, gelach en verbazing-wekkende prestaties. Vergeet niet op tijd aan te melden, want er is beperkte ruimte!

De locatie is gemakkelijk te bereiken. Parkeer je auto bij Lamershof, een paar honderd meter verderop. Als je met de trein komt, is het ongeveer 20 minuten lopen vanaf treinstation Weert. Je kunt ook buslijn 74 of 11 nemen vanaf het treinstation en uitstappen bij de bushalte Kazernelaan. Vanaf daar is het maar 5 minuten lopen.

Reserveren

zo11jun13:00zo19:00Highland Games!13:00 – 19:00 Boshoek, Altweerterkapelstraat , 6006 PB WeertSoort evenementActiviteiten